dilluns, 12 de juliol del 2010

Visc a Catalunya!!

Avui 12 de Juliol, España ja es campiona del mon de fútbol, i hara qué? Ens donaran una part dels 600.000 Euros, que pagarem entre tots, per cada jugador; a totes aquelles persones que per culpa del fútbol hem perdut un dia de feina amb el conseqüent perjudici per a les arques familiars, ja per si prou oprimides, ens revaixaran els impostos d'aquest dia? Siguem realistes, el fúbol distreu i fa feliços a molta gent pero puteja a molta altra gent que toca de peus a terra i sap que a l'endemà del fútbol haurà de fer front a una serie de pagaments imposats per l'estat i el govern español que ignora la voluntat d'un poble oprimit i supeditat a unes lleis injustes que l'obliguen a treballar per a una gent que no enten el sentiment de ser CATALÀ.

Perdoneu la meva passió, es per culpa de la roja.

2 comentaris:

  1. Hem penso que si Catalunya tingues la seva propia selecció de fútbol i guanyes no un mundial, guanyes per 0-5 a Espanya, llavors amics, hem penso que el vostre comentari seria molt diferent.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Perdona la tardança. Si fos la selecció catalana la que hagues guanyat la copa del mon i per aquest motiu el meu perjudici fos el mateix, pensaria exactament igual.No cal fer d'aixó un tema de discusió pública,la meva manera de pensar es tan lliure com la teva.Gracies per seguirnos.

      Elimina